DJ esete

Nyár elején kezdődött, hogy a végbél nyílása mellett balra feltűnt egy sebszerű, vérző valami. Azt hittük, hogy a bűzmirigy rendetlenkedik, néha jött is az állatorvos, kinyomta, mondta, hogy nincs semmi gond.
Azonban ez a seb nőni kezdett, egyre kijjebb is türemkedett.

A végén, augusztus környékén már legalább 5 cm átmérőjű lett és kb. 2 cm-t kilógott. Több állatorvossal is megnézettük, daganatra gyanakodtak, de senki nem vállalta, hogy megműti, mert olyan idős (15 éves lesz májusban), hogy az altatást nem bírná ki. Augusztusban olyan meleg volt, hogy a legyek beköpdösték és tele lett kukacokkal, ebben a hónapban nem voltam otthon, de a családom megoldotta, kitisztították, én is hazarohantam, megmentettük. E tájban  kezdtem el adni neki a port. Szeptemberben kezdtem azt hiszem, pár hét múlva már látványos javulást mutatott, zsugorodott a “vadhús” és kb 6 hét után teljesen eltűnt, begyógyult. Azóta a feneke teljesen ép, nem jött vissza a seb.

Kategória: Gyógyult esetek | A közvetlen link.

DJ esete bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hajni hozzászólása:

    Szióka! Az én kutyámnak is ez volt a baja, de mi megműtettük. Bár már 12 és fél éves, az állatorvosa azt javasolta, hogy kenjem azzal, amiben hiszek. Aztán elvittük egy másikhoz, aki azonnal megműtötte és ivartalanította, mert már a heréjében is volt ilyen daganat. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen port adtál a kutyusodnak?
    Válaszodat előre is köszönöm!

  2. Szircsik Gergely hozzászólása:

    Szia milyen port adtal a kutyusnak?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>