Plútó, a menhelyi kutyus

Plútó tegnap került be a menhelyre. Sajnos rosszkor volr rossz helyen és egy kennelen belüli vita áldozata lett, megsérült a nyaka, melyet orvosi kezeléssel kell meggyógyítani. Aki tudja, segítse Plútó, a kis aprócska tacskófiú felépülését.

 

2012.02.28. hírei Plútóról
Voltunk orvosnál a sebével. Óriási szerencséje volt, ugyanis a harapás pont nem érte az artériáját. 8-10 varrattal össze lett varrva a sebe, mely komoly fájdalmat okoz neki. Az orvosok mindent megtettek érte, hogy ne érje maradandó károsodás, de sajnos az idegi sérülés nem zárható ki. Ez azt jelenti, hogy a fejét nem biztos, hogy 100 %-osan tudja majd fogatni. Mindettől eltekintve teljes értékű életet élhet Plútó, felépülése 10 nap varrat szedés után, várhatóan min. 2 hónap.

Mindaddig napi szinten többször kell kezelni a varrott sebét, figyelni kell a légzését, csak pépes kajákat ehet, antibiotikum kúra:( Hosszú-hosszú ideig kezelés alatt fog állni Plútó. Aki tud csak pár forinttal is, segítsen neki. Köszönjük!

Kicsi Plútó a BUKSI Állatotthon gondozásába hosszas kóborlása után került. Sajnos rosszkor volt rossz helyen és két nagyobb kutyus vitája nyomán súlyos sérülést szerzett a nyakán. Nyaksérülése közel 6 cm széles lyukat jelentett a nyaka jobb oldalán. Egy hajszálon múlt, hogy nem érte komolyabb sérülés a nyaki ereket, nyelő- és légcsövét.Sajnos a sérülése környékén elhalt a bőrréteg, ezért az 8 cm-es varrat egyszerűen szétnyílt és leesett. Plútó ismét lukas nyakincával maradt és hosszú hónapokba kerülő gyógyulásnak néztünk elébe. Sebét minden nap mostuk, fertőtlenítettük, kötöztük, de szinte semmit nem változott.ÉS EGYSZER CSAK CSÖRGÖTT A TELEFON!!!!!”Jó napot kívánok, Semsey Richárd vagyok. A Plútó nevű gyermeknek szeretném segíteni a gyógyulását egy természetes alapanyagokból készült készítmény felajánlásával, mely meggyorsítja a gyerek gyógyulási folymatát és erősíti egészségi állapotát” Nagy-nagy örömmel elfogadtuk a felajánlott készítményt, melynek eredményességéről a fotók tanúskodnak.

 

 
 

 

 

 

 

Plútó kedve és étvágya kiváló, játszik a többiekkel, sebe az elmúlt 2,5 hétben ötödére (!!!!!!!!!) zsugorodott, mely szép és tiszta.HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK A FELAJÁNLÁST ÉS NAGY SZERETETTEL JAVASOLJUK A KÉSZÍTMÉNYT MINDEN OLYAN KUTYUSNAK, AKI HASONLÓ CIPŐBEN JÁR:)Plútóval CSODA TÖRTÉNT! Köszönjük Semsey Richárdnak az önzetlen felajánlást és e kiváló terméket.

Kategória: Gyógyult esetek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>