ELEVED NÖVÉNYI KONCENTRÁTUM

A nyers húsból hiányzó fontos növényi hatóanyagokat pótló készítmény és annak hatásai

A 11. életévét járó NEKTÁR nevű fekete óriás schnauzer kutyámon a következő hatásokat tapasztaltam:
Nektár, a szerelmespárok védőszentje

 • megnövekedett vitalitás, életkedv, játékosság jellemzi mindennapjait.
 • megnövekedet állóképesség. Három óra csavargás és játék után is nagy a mozgásigénye és nem fárad el.
 • fényes, fekete lett a szőrzete, nem tapad össze, gyorsan kitisztul a portól, mocsoktól.
 • megállt a szőrhullása.
 • a test erős kutyaszaga megszűnt.
 • teljesen megszűnt a szájszaga.
 • megszűnt a rá jellemző öreges, csoszogó járás.
 • a fogkőképződése megszűnt.
 • fiatalos, pattogós mozgása lett.
 • rendkívül kevés a széklete.
 • megszűntek a szélgörcsök.
 • idén tavasztól nem lett bolhás, nem kapott bolhairtót!
 • nem adok féreghajtót, mert egyáltalán nem férgesedik.

Hosszú évek kutatásainak lett az eredménye, hogy a rabosított ragadozók, Pl.: kutya, macska, görény, patkány, mosómedve stb. betegségei elsősorban a táplálékukban lévő hús mennyisége (nagyon kevés) és minden esetben a rossz minősége (van jó minőségű hús) okozza a betegségeiket. A tápgyártók termékei kivétel nélkül rossz minőségűek, mind a száraz, mind a nedves konzerv és más termékeket ide értve. A főzéssel készült ételek hasonlóképpen rossz minőségűek, valamint messze elmaradnak az állat természetes szükségleteitől.

A hús rossz minősége attól alakul ki, hogy a húst adó növényevő állat, táplálékul szolgáló növényi takarmánya, kizárólag a profit növelés szempontjait követi. A profit szempontja pedig a következő: egy adott idő alatt minél nagyobb élő testtömegű állatot állítson elő a legkisebb ráfordítás mellet, a vágóhíd számára. Ez a kalmár szemléletmód irányítja a világ húspiacait. Mivel ezeket az állatokat (takarmány állatokat) korai életszakaszukban leölik, nincs lehetőségünk meglátni azokat a hiánybetegségeket, amelyet a rendkívül rossz minőségű takarmányozás alakít ki. Ezek a hiánybetegségek már a korai fejlődési stádiumban mutatkoznak, antibiotikus és szteroidos, vagy gyógyszeres kezeléssel, és egyéb más ördögi praktikákkal tünetet kezelnek, a mindenkori szakhatósági előírásoknak megfelelve. (Ezt eszitek ti is!)

szárított növényi porkeverék húshozA vásárolt hús látszatra azt a benyomást kelti, amit normális esetben is tapasztalnánk. Csakhogy a hús tartalmilag messze elmarad a ragadozó állat szükségleteitől, mivel a növényi hatóanyagok teljes arzenálja hiányzik a hús szöveteiből. Ezek a hiányzó, milliónyi növényi hatóanyagok biztosítják a ragadozó állatok hosszú távú egészségét, fejlődését, a sérülésekből történő gyors felépülését, gyógyulását, valamint nem utolsó sorban a mikroorganizmusokkal és az élősködőkkel szemben biztosított rendkívüli ellenálló képességüket.

Az ELEVED termék számú porított növényi keveréket a fentiekben elmondottakra válaszul fejlesztettem ki, mert az én kutyáimat és macskáimat sem kerülték el ezek a hiánybetegségek az utóbbi évtizedekben.
Nektár, a tesztalany

A bejegyzés kategóriája: Termékek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

ELEVED NÖVÉNYI KONCENTRÁTUM bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Visszajelzés: A kutyák betegségeinek oka | delectus

 2. Jelinek Éva hozzászólása:

  Mai nap hallottam a klubrádió ismétlésében az Ön történetét, tanulságos, követni való. Itt arra gondolok, hogy fel a fejjel, mindent el lehet viselni, csak meg kell találni benne a kivezető utat. Köszönjük. A részemre is elviselhetetlen panaszáradat, savanyúság ami körül vesz bennünket, már ideje lenne,ha felébredve, nem adjuk fel és csíííííz hangulatba lépnénk át. Személyemben az örök optimista és nevető egyén jelenik meg, nem is felfogható sokak részére. Ezeket a sorokat az adás váltotta ki belőlem, mint azt, hogy megkeresve honlapját tanácsot kérjek. 8 éves ivartalanított malamut, menhelyből kihozott kutyám (egyik,mert van másik kutyusom is!) számára. Túlsúlyos, 59 kg..Az állatorvos megdöbbenésére, hogy mennyit eszik, ez teljesen érthetetlen. Német száraz táp és csirkefar-hát főzve, abból is egy darab.Hangulata változó, nehezen jár, liheg, krákogva köhög,korpás is volt,mindenféle betegségekre vizsgálják (Cushing szindróma, májfunkció, cukor stb.) Jelenleg a cushing vizsgálat lenne soros, de már nem hiszek az egészben, arról nem is beszélve, hogy értelmetlenül mennyibe kerül, vidékről a városba felvitele mennyire nehézkes. Mindent megteszünk érte, de olyan próbáljuk ki még ezt is állapotot érzem. (2010.-ben 200e-ft-ba került összességében a fejen kialakult bőrák műtéte, tehát nem a pénzről van szó, még ha családi összefogásból is adódott előteremtése.) Szívnagyobbodást mutatott a röntgen, arra is csak gyógyszeres kezelést írtak elő, mikor egyik javallja, a másik állatorvos nem. Nagyon sokszor ellentétes a szakemberek véleménye, mi döntsük el, hogy melyik helyes? Kérem tanácsát. Köszönettel: J.Éva

 3. Christina Gibson hozzászólása:

  Tisztelt Semsey Richard

  Kulfoldrol szeretnem a termeket megrendelni, amennyiben ideje engedi , kerem vegye fel velem a kapcsolatot emailen keresztul a tovabbi lepesek egyeztetesere.

  Koszonottel

  Krisztina

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>